Sense of Care

Sense of Care Sportolói csomag 2 főre

Pörgessétek fel az edzéseiteket ezzel a sportolóknak – 2 főre, 1 hónapra – összeállított csomaggal, tele értékes tápanyagokkal, hogy minden mozdulatotokban benne legyen az erő! Kollagénes édességek, protein szeletek és hozzáadott cukor nélküli alapanyagok gondoskodnak róla, hogy maximális támogatást kapjanak az izmaitok és az ízületeitek. Élvezzétek az ízeket és a tudatot, hogy a testetek csakis minőségi üzemanyagból építkezik – készen álltok a következő szintre lépni?

10.000 Ft

A csomag tartalma:

  • 2 db Törökmogyorókrém  200g
  • 8 db Homoktövis kollagén szelet 40g
  • 4 db Kekszmorzsa hozzáadott cukor nélkül 200g
  • 8 db Pisztáciás protein szelet 40g
  • 8 db Mogyoróvajas keksz  50g
  • 8 db Kókuszos protein szelet  40g
  • 8 db Szilvás-fahéjas kollagén szelet 40g


  • Gluténmentes

  • Laktózmentes

  • Kukoricamentes

  • Burgonyamentes

  • Élesztőmentes

Mandula

A mandula gazdag egyszeresen telítetlen zsírsavakban, amelyek hozzájárulhatnak a szív- és érrendszer egészségének megőrzéséhez. Magas E-vitamin tartalma révén kiváló antioxidáns forrás, amely védi a sejteket a szabad gyökök okozta károsodásoktól, így támogatja a bőr egészségét is. Emellett gazdag magnéziumban, kalciumban és foszforban, amelyek elősegítik a csontok és fogak egészségét. A mandula jelentős mennyiségben tartalmaz rostot, ami segíti az emésztést és fenntartja a megfelelő vércukorszintet. A benne található fehérjék, valamint B2- és B3-vitaminok hozzájárulnak a sejtek energiatermeléséhez és az idegrendszer megfelelő működéséhez.

Kókusz

Vitaminok közül a kókusz E-vitamint, valamint B-vitaminokat (különösen B1, B3, B5 és B6) tartalmaz, amelyek hozzájárulnak az energia-anyagcseréhez és a bőr egészségéhez. Emellett magas ásványi anyag tartalma, mint a vas, kálium és mangán, segíti az immunrendszer működését és az elektrolit-egyensúly fenntartását. A kókuszolaj antibakteriális és gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal rendelkezik, ami támogathatja az immunrendszert és a bőr egészségét. A kókusz húsában található közepes láncú trigliceridek (MCT-k) könnyen emészthetők és gyors energiaforrást biztosítanak, emellett segíthetnek a testsúly szabályozásában is.

Kesudió

A kesudió gazdag egészséges zsírokban, fehérjékben és rostokban, amelyek hozzájárulnak a szív- és érrendszer egészségéhez. Magas magnéziumtartalma támogatja az idegrendszer és az izmok megfelelő működését, míg a benne található antioxidánsok segítenek a sejtek védelmében. Emellett a kesudió jó vas-, cink- és rézforrás, amelyek hozzájárulnak az immunrendszer erősítéséhez, a bőr egészségéhez és a csontok erősségéhez. Fogyasztása segíthet a vércukorszint szabályozásában is.

Törökmogyoró

Magas egyszeresen telítetlen zsírsavakban, segíthet csökkenteni a szív- és érrendszeri betegségek kockázatát. Kiváló E-vitamin forrás, amely antioxidáns tulajdonságaival védi a sejteket a szabad gyökök okozta károsodástól és támogatja a bőr egészségét. Gazdag folsavban, B6-vitaminban és magnéziumban. Jelentős mennyiségben tartalmaz rostot. A benne található fehérjék és ásványi anyagok, (réz, mangán) támogatják a csontok egészségét és az immunrendszer működését.

Narancs

Kiemelkedően magas C-vitamin tartalma erősíti az immunrendszert, segít megelőzni a megfázást és felgyorsítja a sebgyógyulást. A narancs gazdag antioxidánsokban, például flavonoidokban, amelyek védik a sejteket a káros szabad gyökökkel szemben, és csökkenthetik a krónikus betegségek kockázatát. Emellett a benne található rostok segítenek az emésztésben, javítják a bélmozgást, és elősegítik a teltségérzetet, ami hasznos lehet a testsúlykezelésben. A narancsban található kálium támogatja a szív egészségét és a vérnyomás szabályozását.

Homoktövis

A homoktövis rendkívül gazdag vitaminokban, különösen C-vitaminban, valamint antioxidánsokban, omega-zsírsavakban és flavonoidokban. Immunerősítő hatásáról ismert, segít a szervezet védekezőképességének fokozásában, különösen a megfázásos időszakokban. Ezen kívül gyulladáscsökkentő és sebgyógyító tulajdonságokkal rendelkezik, elősegítheti a bőr regenerálódását. Szív- és érrendszeri betegségek megelőzésére is ajánlják, mivel javítja a vérkeringést és csökkenti a koleszterinszintet.

Kávé

Elsősorban magas antioxidáns-tartalmának köszönhetően segíthet megvédeni a sejteket a szabadgyökök okozta károsodástól, ezáltal csökkentve a krónikus betegségek kockázatát. A kávéban található koffein javítja a mentális éberséget, a koncentrációt és az általános kognitív funkciókat, ami fokozhatja a szellemi teljesítményt. Jótékony hatással lehet a szív- és érrendszerre is, mivel a rendszeres, mérsékelt kávéfogyasztás csökkentheti a szívbetegségek kockázatát.

Fahéj

Antioxidáns tulajdonságai miatt segíthet a szervezetben a szabad gyökök elleni védekezésben, ami hozzájárulhat a sejtek védelméhez és az öregedés lassításához. A fahéj természetes gyulladáscsökkentőként is ismert, ami hasznos lehet a krónikus gyulladások kezelésében. Emellett segíthet a vércukorszint szabályozásában, mivel fokozza az inzulin érzékenységét, ezáltal különösen előnyös lehet a cukorbetegek számára. Tanulmányok szerint a fahéj jótékony hatással lehet a szív egészségére is, mivel segít csökkenteni a vérnyomást és a koleszterinszintet. Antibakteriális és gombaellenes tulajdonságai révén támogathatja az immunrendszert és segíthet a fertőzések megelőzésében.

Pisztácia

A pisztácia nemcsak finom, hanem számos egészségügyi előnnyel is rendelkezik, így igazán értékes eleme lehet az étrendnek. Magas antioxidáns-tartalma – különösen lutein és zeaxantin – támogatja a szem egészségét, és segíthet megelőzni az időskori látásromlást. Kiváló növényi fehérjeforrás, ami különösen előnyös vegetáriánusok és vegánok számára, emellett pedig gazdag telítetlen zsírsavakban, amelyek hozzájárulhatnak a szív- és érrendszeri egészség megőrzéséhez. A pisztácia alacsony glikémiás indexű, lassan emeli a vércukorszintet, így inzulinrezisztencia vagy cukorbetegség esetén is fogyasztható mértékkel. Magas rosttartalmának köszönhetően elősegíti az emésztést, és hosszabb ideig biztosít teltségérzetet, ami támogathatja a testsúlykontrollt. Emellett gazdag B6-vitaminban, amely szerepet játszik az idegrendszer működésében és a hormonális egyensúly fenntartásában. Rendszeres, mértékletes fogyasztása hozzájárulhat a kiegyensúlyozott étrendhez és a szervezet általános jóllétéhez.

Földimogyoró

Magas E-vitamin-tartalma antioxidánsként védi a sejteket a káros hatásoktól, míg a benne található magnézium támogatja az izmok és az idegrendszer megfelelő működését. Folsavtartalma miatt különösen értékes várandós nők számára, hiszen segíti a magzat megfelelő fejlődését. A földimogyoróban lévő rostok hozzájárulnak a jó emésztéshez, és hosszabb ideig biztosítják a teltségérzetet, így segíthetnek a testsúlykontrollban. Emellett a földimogyoró fitonutriensekben, például resveratrolban is gazdag, ami a szív- és érrendszer védelmét támogathatja.

Útifűmaghéj

Az útifűmaghéj rendkívül gazdag oldható rostokban, amelyek elősegítik az emésztést és támogatják az egészséges bélműködést. Fogyasztása során gél állagúvá válik, ami segíti a széklet állagának javítását, ezért különösen ajánlott székrekedés esetén. Az útifűmaghéj lassítja a szénhidrátok felszívódását, így hozzájárulhat a vércukorszint stabilizálásához, ami előnyös inzulinrezisztencia vagy cukorbetegség esetén. Mivel hosszabb ideig biztosít teltségérzetet, segítséget nyújthat a testsúlykezelésben és az étvágy szabályozásában is. Emellett képes megkötni a koleszterint, így támogathatja a szív- és érrendszeri egészséget, hozzájárulva a “rossz” LDL-koleszterinszint csökkentéséhez. Az útifűmaghéj rendszeres, de mértékletes fogyasztása könnyen beépíthető az étrendbe, és javíthatja a bélflóra egyensúlyát is.

Vörösáfonya

Különösen jótékony hatású a húgyúti rendszer egészségére: természetes összetevői, például a proantocianidinek megakadályozhatják a káros baktériumok megtapadását a húgyutakban, így segíthet megelőzni a fertőzéseket. A vörös áfonya emellett támogatja a szív- és érrendszer egészségét is, mivel csökkentheti a “rossz” LDL-koleszterin szintjét és elősegítheti a vérkeringést. Rosttartalma miatt hozzájárul az emésztés javításához és segít fenntartani a kiegyensúlyozott vércukorszintet, ami különösen előnyös lehet cukorbetegség vagy inzulinrezisztencia esetén. Rendszeres, de mértékletes fogyasztása javíthatja a bőr állapotát és általános vitalitást adhat a mindennapokhoz.